Projectes i contractes

  • "Coordinación del Equipo de la UIB colaborador de la Memoria del CES sobre la Economía, el Trabajo y la Sociedad de las Baleares 2009-2010.", 2009-2010. Investigador principal: Carmen Orte Socías. Programa no específico. CES-Illes Balears. Contracte.
  • "Prevención de Conductas Problema en la Familia: Programa de Competencia Parental para Familias usuarias de los Centros de Atención a Toxicomanías (CAT) de la Consejería de familia e igualdad de oportunidades, en el marco del Plan regional sobre drogas de Castilla y León. Comunidad Autónoma de Castilla y León.", 2009-2010. Investigador principal: María del Carmen Orte Socías. Contracte a l'empara de l'article 83 de la Llei Orgànica d'Universitats (LOU). Junta de Castilla y León. Contracte.
  • "Prevención de Conductas Problema en la Familia: Programa de Competencia Parental para Familias del Sistema de Protección de Menores de Mallorca del Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS).", 2009-2010. Investigador principal: María del Carmen Orte Socías. Contracte a l'empara de l'article 83 de la Llei Orgànica d'Universitats (LOU). Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS). Consell de Mallorca. Contracte.
  • "Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració i la Universitat de les Illes Balears per dur a terme programes socioeducatius l'exercici 2009.", 2009. Investigador principal: Carmen Orte Socías. Conveni amb institució pública o privada. CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS GOVERN CAIB. Contracte.
  • "Conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració i la Universitat de les Illes Balears per dur a terme programes socioeducatius l'exercici 2009.", 2009. Investigador principal: María del Carmen Orte Socías. Conveni amb institució pública o privada. Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern de les Illes Balears. Contracte.
  • "'Prevención de Conductas Problema en la Familia: Programa de Competencia Parental para Familias usuarias de los Centros de Atención a Toxicomanías (CAT) de la Consejería de familia e igualdad de oportunidades, en el marco del Plan regional sobre drogas de Castilla y León.", 2009-2010. Investigador principal: María del Carmen Orte Socías. Comunidad Autónoma de Castilla y León. Contracte.
  • "Convenio de colaboración entre la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració y la Universitat de les Illes Balears para llevar a cabo programas socioeducativos durante el ejercicio 2009.", 2009. Investigador principal: María del Carmen Orte Socías. Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern de les Illes Balears. Contracte.